Zewa Exclusive Natural Soft

mekan
mekan & jak
četvoroslojan
suv
rastvorljiva kartonska rolna
dermatološki testiran
RECIKLABILNO PAKOVANJE
biorazgradiv

Saznaj više na našoj stranici na kojoj su često postavljana pitanja!

  • Zewa Exclusive Natural Soft je izuzetno mekani četvoroslojni toaletni papir koji poštuje vašu kožu i životnu sredinu, bez dodataka parfema, boja i relevantnih alergena ¹
  • Snažan kao beli toaletni papir Zewa, ali sa divnom prirodnom kremastom bojom koja se stvara prirodno, bez ikakvih dodataka
  • Sadrži i nebeljena vlakna kako bi zadržao većinu njihovih prirodnih svojstava
  • Toaletni papir koji se rastvara u vodi, jer su sva vlakna 100% biorazgradiva i prirodnog porekla²
  • Sa Zewa Aqua Tube®, jedinstvenom i biorazgradivom tubom koja se može baciti u toalet šolju
  • Reciklabilna ambalaža sa smanjenim CO2³
  • Proizvodi sa FSC® sertifikatom⁴
  • Na raspolaganju su i maramice za lice Zewa Natural Soft
Opis proizvoda

Exclusive Zewa Natural Soft toaletni papir dizajniran je za vašu kožu - bez dodatih parfema, boja i relevantnih alergena. Inspirisan nežnim dodirom prirode, ovaj biorazgradivi toaletni papir napravljen je od vlakana toaletnog papira 100% prirodnog porekla. Ovo nije reciklirani toaletni papir; ovo je vaš omiljeni mekani i čvrsti rastvorljivi toaletni papir bez ikakvih dodataka. Čisto i jednostavno.

Bez dodataka mirisa, boja ili alergena *, toaletni papir Zewa Exclusive Natural Soft je prijatan za kožu i ima divnu prirodnu, kremastu boju, blisku prirodnoj boji vlakana, jer po prvi put sadrži nebeljena vlakna prirodnog porekla, zadržavajući visoki Zewa kvalitet i mekoću koju volite. A računa se i ono što je iznutra. Kao i za ceo Zewa asortiman, 100% biorazgradivi toaletni papir ima Aqua Tube® koja se može baciti u šolju umesto tradicionalne kartonske cevi, što znači manje otpada i manje muke za vas i vašu porodicu. Umotan u reciklirani plastični materijal koji se 100% može reciklirati, ovo je naš najpažljivije osmišljeni toaletni papir do sada.

Kreiran za vašu kožu, imajući na umu životnu sredinu, budite korak bliže prirodi pomoću jakog i mekog toaletnog papira Zewa Exclusive Natural Soft.

¹ Svi brendirani proizvodi ispitani su u skladu sa našim standardima visokog kvaliteta i nije verovatno da će izazvati neželjene reakcije na koži. Za potrošače koji su posebno zabrinuti za alergene, brendirani „Natural Soft“ redovno se ispituje na osnovu najrelevantnijih 26 alergena sadržanih na listi Aneksa III Uredbe EU o kozmetici br. 1223/2009.
² Vlakna se sastoje od celuloze na bazi drveta koje se prirodno nalazi u šumi. Tkiva su biorazgradiva prema ISO 18606.
³ Zewa Natural Soft plastična ambalaža već je napravljena od više od 30% reciklirane plastike kako bi se kontinuirano smanjivao otpad od plastike *.
⁴ Da li ste znali da kupovinom ovog proizvoda pomažete i u borbi protiv klimatskih promena? Zewa proizvodi imaju FSC® sertifikat: to znači da se drvenim vlaknima koja se koriste u ovom proizvodu dobro upravlja, štiteći naše šume i divlje životinje za buduće generacije.

  1. <p>Smanjenje karbonskog otiska ambalaže zbog upotrebe reciklirane plastike, na osnovu procena životnog ciklusa koje je sprovela kompanija Essity, a verifikovale treće strane (IVL, 2020) Reciklabilnost prema prema ISO 18604 za razne namene. Stvarno recikliranje zavisi od nekoliko faktora, npr. regionalne dostupnosti sistema za reciklažu. Za dodatne informacije posetite veb-sajt brenda.</p>