Informacije o politikama privatnosti na našim društvenim mrežama

Ova stranica nam služi za pružanje informacija o našim proizvodima i uslugama. S vremena na vreme ćemo možda i da pokrećemo različite vrste takmičenja na koja ste pozvani da učestvujete. Još jedna svrha ove stranice je da primamo od vas povratne informacije na osnovu kojih ćemo poboljšati naše proizvode. Stoga vas podstičemo da na ovom forumu ostavljate komentare i otvarate diskusije.

Pošto su komentari dostupni svima za čitanje, presudno je da se komentariše s puno poštovanja prema ostalima, bez ponižavanja i upotrebe reči koje nisu etičke ili primerene, odnosno nisu usklađene sa uslovima korišćenja na društvenim mrežama ili važećim zakonima, kao što su zakoni o zaštiti podataka. Zadržavamo pravo da izbrišemo komentare koji su po našem mišljenju neprimereni ili nelegalni. Pozivamo vas da nas odmah obavestite ukoliko primetite komentar koji je po vašem mišljenju neprimeren ili nelegalan.

Svaka društvena mreža je prva odgovorna za obradu ličnih podataka na toj društvenoj mreži. Kada su u pitanju naši komentari ili komentari drugih lica na našoj stranici, tu smo i mi odgovorni. Više informacija o našoj obradi ličnih podataka i o svojim pravima možete da pronađete u našoj Politici privatnosti koja se nalazi ovde.

Kada ostavljate komentare na našoj stranici, podstičemo vas da ne navodite informacije o drugim osobama, posebno ako za to nemate njihov izričit pristanak. Ni u kom slučaju u komentarima ne bi trebalo da ostavljate osetljive lične podatke, kao što su zdravstveni podaci o sebi i drugima.

Ukoliko imate nekih pitanja o ovoj stranici ili našoj obradi ličnih podataka, slobodno nas kontaktirajte tako što ćete da nam pošaljete e-poruku na info.rs@zewa.net.