Zewa Natural Soft - Česta pitanja

Približite se prirodi korišćenjem toaletnog papira Zewa Natural Soft i maramica za lice i papirnih maramica Zewa Softis. U proizvodima nema dodatih mirisa, boja i alergena, a napravljeni su od 100% biorazgradivih vlakana. Možete uživati u ljupkoj kremastoj boji papira, bliskoj prirodnoj boji vlakana, jer smo prvi put koristili nebeljena vlakna. Pored toga, ambalaža koja se može reciklirati izrađena je od min 30% reciklirane plastike i dizajnirana je da smanji plastični otpad i doprinese smanjenju karbonskog otiska u ambalaži. Ovde odgovaramo na vaša često postavljana pitanja o proizvodu.

1. Da li je proizvod FSC® sertifikovan?

Da, asortiman je FSC® sertifikovan i odgovorno je nabavljen.

2. Ovi proizvodi Zewa Natural Soft napravljeni su od biorazgradivih vlakana prirodnog porekla. Da li to znači da je ceo proizvod biorazgradiv?

Da, naše maramice i maramice za lice koje su otporne na mašine za pranje (prema EN 14995) i toaletni papir (ISO 18606) su testirani i položili su test biorazgradljivosti.

3. Da li se Zewa Natural Soft ambalaža može reciklirati i šta znači smanjenje CO2?

Da, Zewa Natural Soft ambalaža se može reciklirati radi smanjenja plastičnog otpada. Štaviše, prvi put je ambalaža napravljena od min. 30% reciklirane plastike za smanjenje karbonskog otiska što bi moglo da pomogne u ublažavanju negativnog uticaja klimatskih promena, ne ugrožavajući kvalitet i higijenu naših papirnih maramica.

4. Ako je toaletni papir Zewa Exclusive Natural Soft biorazgradiv, da li je i dalje mekan i jak?

Da! Prirodni toaletni papir je istog mekog i jakog Zewa kvaliteta na koji ste navikli u svim našim asortimanima.

5. Da li su Natural Soft maramice i maramice za lice otporne na mašine za veš?

Da, pošto je ovo obećanje brenda.

6. Da li će biti dermatološki testirano?

Da, naši papirni proizvodi su dermatološki testirani.

7. Šta ovaj papir za maramice čini prirodnim?

U papiru nema dodatih mirisa, boja i alergena * (* 26 lista EU). Plus (po prvi put) smo koristili nebeljena vlakna papira za maramice, sva prirodnog porekla.

8. Tvrdite da proizvod nema alergene - na koje alergene mislite?

Brzo ćemo dobiti tehničke podatke, sačekajte: Natural Soft papirni program testiran je na listu 26 kozmetički regulisanih alergena u EU i u odnosu na metilizotiazolinon, metilhloroizotiazolinon, benzizotiazolinon.

9. Zašto je papir sada kremasto-bež boje?

Prvi put smo koristili nebeljena vlakna, dajući papiru kremasto bež izgled koji je blizu prirodne boje vlakana. To ipak nije reciklirani papir; to je isti mekani i čvrsti Zewa kvalitet koji poznajete i volite.

10. Da li neki drugi proizvodi vašeg brenda sadrže alergene?

Ne. Svi proizvodi brenda Zewa testirani su u skladu sa našim standardima visokog kvaliteta i generalno ne izazivaju neželjene reakcije na koži. Papir Natural Soft maramica dodatno je testiran na 26 kozmetički regulisanih alergena EU kako bi se udovoljilo potrošačima koji su zainteresovani za upotrebu proizvoda sa više prirodnih svojstava.

11. Da li vaši drugi proizvodi više štete koži?

Ne, svi proizvodi kompanije Zewa su dermatološki testirani i bezbedni su za svoju namenu.

12. Po čemu se ove maramice razlikuju od ostalih proizvoda?

Proizvod je izuzetno mekana maramica koja poštuje vašu kožu, jer ne sadrži nepotrebne aditive, a prva sadrži i nebeljena vlakna. A opet dobra za životnu sredinu smanjenjem plastičnog otpada.

13. Kako da odlažem ove proizvode?

Kao i bilo koji drugi papir, bacite maramice i maramice za lice u običnu kantu i bacite toaletni papir u šolju .

14. Da li Zewa Natural Soft toaletni papir još uvek ima tehnologiju Aqua Tube®: tubu toaletnog papira koju možete baciti u šolju?

Apsolutno! Disperzivnu tubu Aqua Tube® možete baciti u šolju, sa ostatkom Zewa asortimana.