Zewa Deluxe Jasmine Blossom

mirišljav
dermatološki testiran
RECIKLABILNO PAKOVANJE
biorazgradiv

Sa upijajućim jastučićima za dodatnu udobnost. Otkrij više

  • Mekani toaletni papir koji pruža najbolju brigu vama i vašoj porodici
  • Toaletni papir sa upijajućim jastučićima za dodatnu udobnost
  • Toaletni papir visokog kvaliteta napravljen od prefinjenih vlakana prirodnog porekla
  • Troslojni toaletni papir, debeo i upijajući, za osećaj čistoće koji diže samopouzdanje
  • Sa inovativnom OdorBlock™ tehnologijom koja efektivno smanjuje mirisnu percepciju neprijatnih mirisa1 umesto da ih samo prikriva.
  • Biorazgradivi AquaTube® se može reciklirati i tako smanjuje otpad u kući - samo povucite vodu i gotovi ste!
  • Dermatološki ispitano i odgovara nežnoj koži
  • Nežan miris koji daje vašem kupatilu cvetnu notu
Opis proizvoda

Zewa Deluxe Jasmine Blossom toaletni papir pruža savršenu ravnotežu između izdržljivosti i udobnosti. Njegova troslojna konstrukcija osigurava da će izdržati svakodnevnu upotrebu, dok je mekana, delikatna udobnost idealna za porodice koje žele da se brinu o svojoj koži bez kompromisa o jačini toalet papira. A sa novom Zewa OdorBlock™ tehnologijom, miris pomaže da se eliminišu neprijatni mirisi iz WC šolje¹ .

Nežni dodir Zewa Deluxe Jasmine Blossom toaletnog papira vam pomaže da se osećate čisto i udobno, a i više od toga! Biorazgradivi AquaTube® se lako može rastvoriti u WC šolji. Uz to - ambalaža toaletnog papira se može reciklirati.

Kada brinete o svojim najdražima, želite da se osećaju udobno. Zato je najbolja rolna toaletnog papira za vas i vašu porodicu nežna, a istovremeno izdržljiva. Sa svilenkasto mekanim jastučićima, Zewa Deluxe Jasmine Blossom toaletni papir ispunjava sve vaše potrebe, savršen je za nežnu kožu i pruža maksimalnu udobnost. Napravljen od recikliranih vlakana, Zewa Deluxe toaletni papir je mekan poput svile. Naš toaletni papir je takođe dermatološki testiran u cilju smanjenja negativih reakcija kože.

Nežan i prijatan miris će ispuniti vaše kupatilo, pružajući vam mir - ali to nije sve! Zahvaljujući novoj OdorBlock™ tehnologiji sadržanoj u srži Zewa toaletnih roli, primamljiva aroma služi i da smanji percepciju neprijatnih mirisa u kupatilu. Nasuprot drugim mirisnim proizvodima koji jednostavno prikrivaju neprijatne mirise, Zewa toaletni papir brzo reaguje da eliminiše percepciju neprijatnih mirisa iz WC šolje, što znači da su neprijatni mirisi efektivno smanjeni a ne samo prikriveni. Kako to da ne voliš?

A zahvaljujući troslojnoj konstrukciji toaletnog papira Zewa Deluxe Jasmine Blossom, možete se osloniti na njegove performanse i visoku sposobnost upijanja.

  1. Zewa Deluxe asortiman proizvoda sadrži novu OdorBlock™ mirisnu tehnologiju koja efikasno smanjuje percepciju neprijatnih mirisa iz WC šolja blokiranjem specifičnih nosnih receptora, tako da možete da osetite samo prijatne Zewa mirisne note.