Zewa Deluxe toaletni papir sa OdorBlock™ tehnologijom - pitanja i odgovori

1. Šta je novi Zewa Deluxe OdorBlock™ asortiman?

Nova Zewina linija Deluxe toaletnog papira sadrži inovativnu OdorBlock™ tehnologiju koja efikasno smanjuje percepciju neprijatnih mirisa iz WC šolje. To je savršeno rešenje koje pomaže da se eliminišu neprijatni mirisi iz WC šolje. Dostupan kao ekskluzivna tehnologija kompanije Essity (vlasnik brenda Zewa) - i sastavni deo svih Zewa Deluxe mirisnih toaletnih papira - novi asortiman toaletnog papira Zewa Deluxe koji neutrališe neprijatne mirise ne samo da miriše divno, već i efikasno smanjuje olfaktornu percepciju neprijatnih mirisa iz WC šolje¹.

2. Po čemu se Zewa Deluxe OdorBlock™ razlikuje od ostalih mirisnih toaletnih papira?

Za razliku od drugih mirisnih rolni toaletnog papira, Zewin novi OdorBlock™ asortiman eliminiše neprijatne mirise iz kupatila, neutrališući ili smanjujući percepciju neprijatnih mirisa iz WC šolje¹, umesto da ih samo prikriva. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, nije potreban moćan ili jak miris koji bi prikrio ove mirise.

3. Kako funkcioniše tehnologija blokiranja neprijatnih mirisa u Zewinim toaletnim papirima?

Mirisna tehnologija blokiranja neprijatnih mirisa koja se koristi u Zewa toaletnim rolnama sadrži posebne molekule koji će smanjiti mirisnu percepciju neprijatnih mirisa¹, tako da ćete uglavnom samo osetiti svež Zewa miris. To znači da možete uživati u prijatnom mirisu, znajući da vaš toalet miriše sveže!

4. Da li Zewa Deluxe OdorBlock™ može da smanji sve neprijatne mirise?

Zewa Deluxe OdorBlock™ tehnologija je napravljena da se bori specifično protiv neprijatnog mirisa iz WC šolje, da ima lep, svež miris bez da dominira prostorom (neutralizacija protiv drugih neprijatnih mirisa može biti znatno niža).

5. Da li treba nešto da uradim da bih aktivirao ovu tehnologiju?

Mirisna tehnologija neutralisanja neprijatnih mirisa u Zewinom novom OdorBlock™ asortimanu toaletnog papira odmah počinje da radi, što znači da sve što treba da uradite je da otvorite pakovanje i stavite toaletnu rolnu na držač kako biste smanjili percepciju neprijatnih mirisa iz WC šolje koji se pojavljuju kada koristite kupatilo!
Nije potrebna posebna aktivacija jer se miris i molekuli koji blokiraju neprijatan miris oslobađaju iz jezgra dok vadite rolnu iz pakovanja i stavite je na držač.

6. Ako izađem iz kupatila, da li će se blokirani receptori odmah odblokirati?

Blokiranje neprijatnih mirisa se dešava odmah pri ulasku u kupatilo, u roku od nekoliko milisekundi. Zatim, čim izađete iz kupatila i više ne osetite Zewa miris, receptori će se odmah odblokirati.

7. Da li se dešava neka hemijska reakcija u mom nosu?

Nema hemijske reakcije, jer se menja samo percepcija neprijatnog mirisa. Nova mirisna tehnologija je ugrađena u naše mirise, koji imaju molekule sa snažnom težnjom da se vezuju za receptore neprijatnog mirisa u vašem nosu i daju prijatnu, svežu percepciju mirisa, a istovremeno blokiraju receptore za molekule neprijatnog mirisa. Percepcija neprijatnih mirisa je efektivno smanjena.

8. U kojim mirisima dolazi Zewa Deluxe OdorBlock™ asortiman?

Uživajte u kvalitetu i svežem i laganom mirisu Zewa Deluxe proizvoda koje poznajete i volite, u kombinaciji sa tehnologijom blokiranja neprijatnih mirisa.
Prefinjen i izrazit miris Lavender Dreams – sa svežim cvetnim i dugotrajnim drvenim notama.
Sa gornjim notama limuna i smreke, Jasmine Blossom je svež, zeleni miris za svako kupatilo.
Možete uživati u Camomile Comfort, privlačnom mirisu kamilice sa svežim gornjim notama i osnovom od mošusnog ambera i vanile.
To nije sve - Cashmere Peach nudi voćne i cvetne mirise, sa svežim gornjim notama povrh nežnih drvenih.
Svi mirisi kombinuju odličan kvalitet i higijenski toaletni papir sa svežinom nove mirisne tehnologije koja blokira neprijatne mirise iz WC šolje.

9. Zašto je Zewa OdorBlock™ različit od drugih mirisnih proizvoda?

Drugi mirisni proizvodi koje možda koristite da biste se rešili loših mirisa, kao što su mirisne sveće i osveživači vazduha, mogu se oslanjati na jake mirise da jednostavno prikriju loše mirise u kupatilu. Zewa Deluxe sa OdorBlock™ tehnologijom deluje kao neutralizator neprijatnih mirisa¹, što znači da se mirisna percepcija neprijatnih mirisa toaleta efikasno smanjuje ili eliminiše, a ne prikriva.

10. Koliko dugo tehnologija blokiranja neprijatnih mirisa traje?

Nova OdorBlock™ tehnologija Zewa Deluxe linije, koja pomaže da se smanji percepcija neprijatnih mirisa iz WC šolje, dizajnirana je da stvori dugotrajnu svežinu i ostaće efikasna sve do kraja rolne.

11. Da li je Zewa Deluxe OdorBlock™ toaletni papir bezbedan za moju kožu?

Da, asortiman toaletnog papira Zewa Deluxe sa OdorBlock™ tehnologijom je dermatološki testiran i ispunjava visoke Zewa standarde koji prevazilaze zakonske zahteve.
Miris (aktivni sastojci) se nanose na jezgro toaletnog papira. Novi proizvod je bezbedan kao i ostali mirisni toaletni papiri kompanije Zewa.

12. Da li je Zewa Deluxe OdorBlock™ toaletni papir održiv?

Zewa Deluxe toaletni papir je biorazgradiv, a ambalaža se može reciklirati.
Potpuno smo posvećeni smanjenju našeg uticaja na okolinu na svaki mogući način, a naši ciljevi za smanjenje emisije gasova staklene bašte su odobreni od strane inicijative Science Based Targets.
Do 2030. godine, cilj nam je da smanjimo karbonski otisak naših rešenja u proseku za 33%. Da bismo pomogli da se ovo postigne, pridružili smo se pokretu Fondacije Ellen MacArthur, ,A line in the sand' (Linija u pesku) za posvećenost novoj plastičnoj ekonomiji, i posvećeni smo tome da se do 2025 sva naša ambalaža može reciklirati. Saznajte više o našem putovanju ka održivosti ovde. https://www.zewa.net/rs/

 

Zewa Deluxe asortiman proizvoda sadrži novu OdorBlock™ mirisnu tehnologiju koja efikasno smanjuje percepciju neprijatnih mirisa iz WC šolja blokiranjem specifičnih nosnih receptora, tako da možete da osetite samo prijatne Zewa mirisne note.