Zewa Deluxe Cashmere Peach

Zewa Deluxe Cashmere Peach
Zewa Deluxe Cashmere Peach
Zewa Deluxe Cashmere Peach
Zewa Deluxe Cashmere Peach
Zewa Deluxe Cashmere Peach
Zewa Deluxe Cashmere Peach
Zewa Deluxe Cashmere Peach
Zewa Deluxe Cashmere Peach
Zewa Deluxe Cashmere Peach
Zewa Deluxe Cashmere Peach

Sa upijajućim jastučićima za dodatnu udobnost. Otkrij više

mirišljav
dermatološki testiran
RECIKLABILNO PAKOVANJE
biorazgradiv
  • Mekani toaletni papir koji pruža najbolju brigu vama i vašoj porodici
  • Toaletni papir sa upijajućim jastučićima za dodatnu udobnost
  • Toaletni papir visokog kvaliteta napravljen od prefinjenih vlakana prirodnog porekla
  • Troslojni toaletni papir, debeo i upijajući, za osećaj čistoće koji diže samopouzdanje
  • Sa inovativnom OdorBlock™ tehnologijom koja efektivno smanjuje mirisnu percepciju neprijatnih mirisa1 umesto da ih samo prikriva.
  • Biorazgradivi AquaTube® se može reciklirati i tako smanjuje otpad u kući - samo povucite vodu i gotovi ste!
  • Dermatološki ispitano i odgovara nežnoj koži
  • Svež miris sa voćnim prizvukom

Zewa Deluxe Cashmere Peach toaletni papir pruža savršenu ravnotežu između izdržljivosti i udobnosti. Njegova troslojna konstrukcija osigurava da će izdržati svakodnevnu upotrebu, dok je mekana, delikatna udobnost idealna za porodice koje žele da se brinu o svojoj koži bez kompromisa o jačini toalet papira. A sa novom Zewa OdorBlock™ tehnologijom, miris pomaže da se eliminišu neprijatni mirisi iz WC šolje¹ .

Nežni dodir Zewa Deluxe Cashmere Peach toaletnog papira vam pomaže da se osećate čisto i udobno, a i više od toga! Biorazgradivi AquaTube® se lako može rastvoriti u WC šolji. Takođe, ambalaža toaletnog papira se može reciklirati.

Kada brinete o svojim najdražima, želite da se osećaju udobno. Zato je najbolja rolna toaletnog papira za vas i vašu porodicu nežna, a istovremeno izdržljiva. Sa svilenkasto mekanim jastučićima, Zewa Deluxe Cashmere Peach toaletni papir ispunjava sve vaše potrebe, savršen je za nežnu kožu i pruža maksimalnu udobnost. Napravljen od recikliranih vlakana, Zewa Deluxe toaletni papir je mekan poput svile. Naš toaletni papir je takođe dermatološki testiran u cilju smanjenja negativih reakcija kože.

Nežan i prijatan miris će ispuniti vaše kupatilo, pružajući vam mir - ali to nije sve! Zahvaljujući novoj OdorBlock™ tehnologiji sadržanoj u srži Zewa toaletnih rolni, primamljiva aroma služi i da smanji percepciju neprijatnih mirisa u kupatilu. Nasuprot drugim mirisnim proizvodima koji jednostavno prikrivaju neprijatne mirise, Zewa toaletni papir brzo reaguje da eliminiše percepciju neprijatnih mirisa iz WC šolje, što znači da su neprijatni mirisi efektivno smanjeni a ne samo prikriveni. Kako to da ne voliš?

A zahvaljujući troslojnoj konstrukciji toaletnog papira Zewa Deluxe Cashmere Peach, možete se osloniti na njegove performanse i visoku sposobnost upijanja.

  1. Zewa Deluxe asortiman proizvoda sadrži novu OdorBlock™ mirisnu tehnologiju koja efikasno smanjuje percepciju neprijatnih mirisa iz WC šolja blokiranjem specifičnih nosnih receptora, tako da možete da osetite samo prijatne Zewa mirisne note.