Pet ideja za zen i prirodno uređenje kupatila

Молодая девушка, которой могут понадобиться средства от сенной лихорадки, стоит в солнечный день в поле с большим количеством высоких, диких цветов

Šta ako biste svoje kupatilo pretvorili u utočište mira i spokoja? Bilo da se radi o dodavanju zelenih biljaka ili korišćenju prirodnih tonova, ovih 5 ideja za prirodan, minimalistički dekor učiniće vaše kupatilo glavnom oazom za opuštanje kod kuće.

Najbolje ideje za uređenje kupatila za kupatilo inspirisano prirodom

Sledite ovih nekoliko saveta kako biste kreirali prirodnu, opuštajuću atmosferu u svom kupatilu.

1) Uklonite nepotrebne predmete iz kupatila

Za kupatilo koje je prirodno poput zena, počnite tako što ćete izbaciti nepotrebne stvari iz prostorije. Prljav veš na podu? Tube pasti za zube, kreme za lice ili lekovi su nagomilani svuda? Bacite prazne ili proizvode kojima je istekao rok trajanja i kupite neke kutije za odlaganje i nameštaj za njihovu organizaciju. Izaberite plan boja i čiste linije za minimalistički efekat, savršeno za prirodno, zen kupatilo. Što se tiče materijala, drvo će biti vaš najbolji saveznik za opuštajuće kupatilo inspirisano prirodom. A ako vam nedostaje prostora, kliknite ovde da biste otkrili naše savete za odlaganje za mala kupatila.

2) Izaberite svetle tonove za prirodni stil u kupatilu

Iako žive boje mogu dati notu fantazije dekoru kuće, svetli i neutralni tonovi su ključ opuštajuće, umirujuće atmosfere. Za zen kupatilo odaberite svetle, neagresivne boje kako biste kreirali lepo okruženje, poput bež, boje ljuske jajeta i peščanih nijansi, koje se odlično slažu sa svim. Stvorite pravu harmoniju odabirom tonova inspirisanih prirodom za svoje peškire, zavese za tuš-kabinu i pribor.

Za kupatilo inspirisano prirodom „od glave do pete“, odaberite Zewa Natural Soft toaletni papir . Sva vlakna su 100% prirodnog porekla i njima se drugačije rukuje da bi se zadržalo više njihovih prirodnih svojstava. Boja papira je sada prijatno kremasta, blizu prirodne originalne boje vlakana.

3) Neka vaše kupatilo bude utočište prirode sa biljkama

Ako tražite ideje za uređenje kupatila inspirisano prirodom, dodavanje lepih zelenih biljaka je jednostavan i efikasan način da ga pretvorite u zeleno utočište. Izaberite biljke koje uspevaju u vrlo vlažnom okruženju i stavite ih u vešalice za saksije ili na pod. Za minimalno održavanje, možete koristiti i bambusove štapove na zidu: prirodni efekat kupatila je garantovan! Na kraju, možete dodati kamenčiće ili školjke sa plaže svuda po kupatilu za osećaj letnjeg odmora.

4) Privucite sva svoja čula za zen kupatilo inspirisano prirodom

Takođe možete koristiti opuštajuće osvetljenje i prijatan parfem da biste stvorili zen kupatilo inspirisano prirodom, privlačeći sva svoja čula senzacijom vedrine i blagostanja. Izaberite sijalice manje gustine za nežniju atmosferu. Ako možete, koristite promenljivo osvetljenje da biste se poigrali svetlošću u zavisnosti od vašeg raspoloženja. Mirisni štapići i sveće sa esencijalnim uljima takođe su odlični saveznici u stvaranju opuštajuće atmosfere, a istovremeno privlače vaša čula.

5) Izaberite ekološke proizvode za prirodno kupatilo od glave do pete

Da biste svoje prirodno kupatilo učinili još boljim, brinite o planeti koristeći ekološke proizvode. Od gelova za tuširanje do paste za zube, toaletnog papira i proizvoda za čišćenje, postoji više prirodnih alternativa za davanje ekološke note kupatilu van granica uređenja doma. Mekana i efikasna kao i vaš uobičajeni Zewa toaletni papir, Zewa Natural Soft vlakna su 100% prirodnog porekla, 100% biorazgradiva, a ambalaža se može reciklirati i napravljena je od recikliranog materijala.

 Sa ovih 5 ideja za kupatilo inspirisano prirodom, sada imate sve što je potrebno za kreiranje zen, prirodnog kupatila za opuštanje!

 

 


Da li je ovaj članak bio od koristi?Hvala za povratnu informaciju!
Ili

Srodni članci

10 saveta za održavanje intimne higijene kod žena

Potrebni su ti saveti za žene u pogledu higijene, za tebe lično ili za tvoje dete? Nudimo informacije o ženskoj brizi i nezi za žene svih životnih dobi. Klikni ovde!

Higijena Žene

6 pravila lične higijene za decu

Šta tvoja deca treba da znaju o ličnoj higijeni? Pročitaj u nastavku šest važnih predloga za dečju ličnu higijenu i kako tvoja deca kroz zabavu mogu da ih usvoje.

Lična Higijena

Prelazak s noše na klozetsku šolju: 7 najvažnijih saveta

Pitaš se da li je tvoje dete spremno za prelazak s noše na klozetsku šolju? Pročitaj sve ove korisne predloge za navikavanje na klozetsku šolju koje su sastavili naši stručnjaci.

Prelazak s noše na klozetsku šolju: 7 najvažnijih saveta

Kada i kako započeti proces navikavanja na nošu

Navikavanje na nošu može biti donekle složen proces, ali će izrazita roditeljska strpljivost i nekoliko caka na kraju doneti dobre rezultate. Na ovom mestu saznaj kako da decu navikneš na nošu!

Kada i kako započeti proces navikavanja na nošu

6 najvažnijih predloga za navikavanje dečaka na nošu

Želiš da doznaš koji je „najbolji uzrast” za navikavanje dečaka na nošu i u čemu se navikavanje dečaka na nošu razlikuje u odnosu na navikavanje kod devojčica? Pročitaj u nastavku naše najvažnije pred

6 najvažnijih predloga za navikavanje dečaka na nošu

Koji je pravi uzrast kad treba započeti navikavanje na nošu?

Postoji li uopšte „dobar” uzrast za navikavanje na nošu? Zewa daje odgovor na sva tvoja pitanja o tome kako da znaš kad je tvoje dete u pravom uzrastu kad treba započeti navikavanje na nošu.

Koji je pravi uzrast kad treba započeti navikavanje na nošu?