claude and toilet

Otkrijte novi Zewa Deluxe toaletni papir sa OdorBlock™ tehnologijom

Da li ni vaši najbolji trikovi više ne pomažu u borbi protiv neprijatnih mirisa u kupatilu? Novi Zewa Deluxe asortiman toaletnog papira nudi inovativnu tehnologiju za blokiranje neprijatnih mirisa - savršeno rešenje za smanjenje neprijatnog mirisa WC šolje.
Dostupno u svim vašim omiljenim mirisima, novi Zewa Deluxe asortiman sa OdorBlock™ tehnologijom ne samo da pruža pun ugođaj, već i efektivno smanjuje mirisnu percepciju neprijatnih mirisa iz WC šolje 1

 • Mekani toaletni papir koji brine o vama i vašoj porodici
 • Sa upijajućim jastučićima za dodatnu udobnost
 • Zewin prvi toaletni papir koji pomaže u uklanjanju neprijatnih mirisa WC šolje¹
 • Ekskluzivna² tehnologija koja brzo eliminiše percepciju neprijatnih mirisa WC šolje, što znači da se neprijatni mirisi zapravo smanjuju ili neutrališu, a ne samo prikrivaju
 • Svež i lagani miris koji toaletni papir sadrži dostupan je u sledećim varijantama: Camomile Comfort, Cashmere Peach, Jasmin Blossom i Lavender Dreams
 • Uživajte u dugotrajnoj svežini kupatila uz prvi Zewa toaletni papir sa OdorBlock™ tehnologijom
 • Isti mekani i upijajući higijenski Zewa Deluxe toaletni papir koji poznajete i volite
 • Sa AquaTube® kartonom koji se može odložiti u WC šolju
 • Zewa Deluxe toaletni papir je dermatološki testiran i FSC sertifikovan
 • Pakovanje smanjenog karbonskog otiska, sa približno 30% reciklirane plastike³
mekan
troslojan
rastvorljiva kartonska rolna
mirišljav
dermatološki testiran
RECIKLABILNO PAKOVANJE
FSC
 1. Zewa Deluxe asortiman proizvoda sadrži novu OdorBlock™ mirisnu tehnologiju koja efikasno smanjuje percepciju neprijatnih mirisa iz WC šolja blokiranjem specifičnih nosnih receptora, tako da možete da osetite samo prijatne Zewa mirisne note.
 2. OdorBlock™ mirisna tehnologija je dostupna jedino u Essity papirnim proizvodima za potrošače, širom sveta.
 3. Ambalaža se tehnički može reciklirati za različite namene. Sama reciklaža zavisi od nekoliko faktora, npr. od lokalne dostupnosti sistema za reciklažu. Smanjenje karbonskog otiska ambalaže zbog delimične upotrebe reciklirane plastike (u poređenju sa prethodnom ambalažom, napravljenom isključivo od devičanske plastike), na osnovu Procene životnog ciklusa koju je sproveo Essity i verifikovana od strane treće strane. Kontinuirano radimo na poboljšanju otiska.
Inovativna mirisna tehnologija - bez da samo prikriva mirise kupatila

Inovativna mirisna tehnologija - bez da samo prikriva mirise kupatila

Za razliku od drugih mirisnih rolni toaletnog papira, Zewin novi OdorBlock™ asortiman eliminiše neprijatne mirise iz kupatila, neutrališući ili smanjujući percepciju neprijatnih mirisa iz WC šolje¹, umesto da ih samo prikriva. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, nije potreban moćan ili jak miris koji bi prikrio ove mirise. Zewa Deluxe sa OdorBlock™ tehnologijom je jedini asortiman toaletnih papira koji koristi ovu inovativnu tehnologiju neutralizacije mirisa: proizvod oslobađa posebno² razvijen sveži miris koji efikasno smanjuje percepciju neprijatnih mirisa iz WC šolje.
Sada možete uživati u svežim Zewa Deluxe mirisima, koji takođe aktivno smanjuju vašu percepciju neprijatnih mirisa u kupatilu¹!

Zewa Deluxe OdorBlock™ toaletni papir upotpunjuje vaše kupatilo svežim i jedinstvenim mirisima

Zewa Deluxe OdorBlock™ toaletni papir upotpunjuje vaše kupatilo svežim i jedinstvenim mirisima

Prvi Zewa toaletni papir koji efikasno smanjuje vašu percepciju neprijatnih mirisa iz WC šolje¹. Novi Zewa Deluxe asortiman dolazi sa različitim mirisima u samoj rolni toaletnog papira, spremnih da upotpune vaše kupatilo.
Nova mirisna tehnologija uspostavlja ravnotežu između svežine i nege u mirisu Lavender Dreams – prefinjen, sa izrazitim cvetnim i dugotrajnim drvenim notama. Camomile Comfort je zaokružen miris sa svežim gornjim notama i osnovom od mošusnog ambera i vanile, dok Cashmere Peach kombinuje sveže mirise sa voćnim prizvukom. Naš miris Jasmine Blossom daje vašem kupatilu cvetnu notu. Šta god da želite, Zewa vam to pruža.

Maksimalno udoban i nežan prema vašoj koži

Maksimalno udoban i nežan prema vašoj koži

Zewa Deluxe troslojni toaletni papir nudi vama i vašim najdražima maksimalnu udobnost. Napravljen je od recikliranih vlakana, savršeno upija vlagu i pruža osećaj čistoće. Toaletni papir ima upijajuće i izdržljive jastučiće za potpunu higijenu i udobnost. Bezbednost na prvom mestu! Naš toaletni papir je dermatološki testiran, jer znamo da želite najbolji toaletni papir za sebe i svoje najmilije.

Mekani i upijajući Zewa Deluxe kvalitetni toaletni papir koji poznajete i volite

Mekani i upijajući Zewa Deluxe kvalitetni toaletni papir koji poznajete i volite

Zewa Deluxe OdorBlock™ toaletni papir je jak i nežan kao i uvek, tako da možete biti sigurni da će vaši najdraži biti dobro zbrinuti.
Sada sa OdorBlock™ tehnologijom za blokiranje mirisa iz WC šolje, pruža i više nego što očekujete od svog toaletnog papira, uz lagani miris koji ne samo da prikriva, već i efikasno smanjuje neprijatne mirise iz toaleta. Budite mirni kada koristite toalet, znajući ne morate da brinete o mirisu koji ostavljate iza sebe. To je savršena kombinacija za brigu o vašim najmilijima.

Stvoren uz brigu o okolini

Stvoren uz brigu o okolini

Zewa Deluxe toaletni papir je savršen za svakodnevnu upotrebu, čak i na nežnoj koži. Biorazgradivi AquaTube® karton se razlaže u vodi, pa se može odložiti puštanjem vode, baš kao i listovi toaletnog papira. Uz to brinemo o planeti, pa se svako pakovanje Zewa Deluxe toaletnog papira može reciklirati3.