Čišćenje Kuće

Jednostavni saveti o čišćenju kuće

U potrazi si za korisnim predlozima za čišćenje doma ili samo tražiš nadahnuće kako da svojim klincima i drugim (manje zainteresovanim :) odraslima postupak čišćenja učiniš malo zabavnijim? Bilo da je reč o sasvim običnom sređivanju ili o zaista dubinskom čišćenju kuće, čitav ovaj postupak postaje znatno lakši i zabavniji uz nekoliko mudrih i korisnih predloga – i mnogo ruku koje ti priskaču u pomoć.

Čišćenje domaćinstva ne mora biti mukotrpan posao koji oduzima baš mnogo vremena. Naravno, ako znaš neke korisne cake i ako ti cela porodica priskoči u pomoć olakšavajući time čitav posao dubinskog čišćenja kuće. Obaveze koje se pri tome obavljaju postaju sjajna prilika za međusobno druženje, baš kao i način kojim podstičeš buduću samostalnost kod svoje dece.

Na ovom mestu ćeš pronaći mnoštvo saveta, i to ne samo onih o tome kako da očistiš kuću, već i mudrih i korisnih predloga o čišćenju različitih predmeta i nameštaja u domaćinstvu. Osim toga, donosimo i korisne predloge o tome kako cela porodica može doprineti da kuća uvek bude čista – budući da svaki njen član, bilo da je on sasvim mali ili već odrastao, treba s ponosom da brine o njenoj čistoći. Uz korisne predloge za čišćenje doma, koje donosimo u tekstovima, ne samo da će poslovi čišćenja postati poput dečje igre, već ćeš i svoje klince podučiti tome kako da kuća uvek bude čista i kako da brinu o čistoći svojih stvari.

  • Svi članci
  • Čišćenje i organizacija

Kako da očistiš iPhone – i to sasvim bezbedno

U ovom tekstu pokazujemo kako da očistiš svoj iPhone – i to sasvim bezbedno. Za dodatne informacije klikni ovde.

Čist Iphone

Kako da opereš automobil kao pravi profesionalac

Želiš da saznaš kako da očistiš automobil i to sasvim detaljno, i unutra i spolja? Na ovom mestu je sve što treba da znaš – od poliranja do usisavanja sedišta. Za dodatne informacije klikni ovde.

Kako Da Operete Auto

5 trikova za brzo čišćenje kuće

Potrebni su ti brzi i jednostavni korisni predlozi za čišćenje kuće? U ovom tekstu ćeš saznati kako da očas posla očistiš svoju kuću. Klikni ovde i saznaj sve detalje o tome.

Ilustracija s plavom pozadinom i tri osobe koje obavljaju poslove čišćenja kućanstva.

Kako da u proleće očistiš svoj dom: kompletan vodič

Šta sve treba da se nađe na tvom podsetniku za prolećno čišćenje ? Pročitaj ovaj vodič i saznaj kako se obavlja prolećno čišćenje.

Prolećno Čišćenje

Čišćenje tableta: Kako očistiti ekran?

Da li je ekran tvog tableta prekriven masnim i lepljivim otiscima prstiju? Ukoliko tražiš najbolji način da očistiš ekran na ajpadu, klikni ovde i doznaj sve dodatne informacije o tome.

Kako Da Očistite Ekran Ipada

Kako da čistiš nerđajući čelik – ne ostavljajući pri tome nikakve pruge, mrlje ili ogrebotine

Uz ova sasvim jednostavna uputstva izložena po modelu korak po korak i informacije o sredstvima koja se koriste za pranje nerđajućeg čelika, saznaj kako da čistiš nerđajući čelik.

how to clean stainless steel
Širite ljubav uz porodični raspored kućnih poslova (šablon za štampanje!)

Preuzmite vodiče & alatke

Širite ljubav uz porodični raspored kućnih poslova (šablon za štampanje!)

Dopuni svoj porodični raspored kućnih poslova ovim dnevnim i nedeljnim zadacima i savetima. Za početak, preuzmi besplatan šablon za tabelu kućnih poslova.