Čišćenje Kuće

Jednostavni saveti o čišćenju kuće

U potrazi si za korisnim predlozima za čišćenje doma ili samo tražiš nadahnuće kako da svojim klincima i drugim (manje zainteresovanim :) odraslima postupak čišćenja učiniš malo zabavnijim? Bilo da je reč o sasvim običnom sređivanju ili o zaista dubinskom čišćenju kuće, čitav ovaj postupak postaje znatno lakši i zabavniji uz nekoliko mudrih i korisnih predloga – i mnogo ruku koje ti priskaču u pomoć.

Čišćenje domaćinstva ne mora biti mukotrpan posao koji oduzima baš mnogo vremena. Naravno, ako znaš neke korisne cake i ako ti cela porodica priskoči u pomoć olakšavajući time čitav posao dubinskog čišćenja kuće. Obaveze koje se pri tome obavljaju postaju sjajna prilika za međusobno druženje, baš kao i način kojim podstičeš buduću samostalnost kod svoje dece.

Na ovom mestu ćeš pronaći mnoštvo saveta, i to ne samo onih o tome kako da očistiš kuću, već i mudrih i korisnih predloga o čišćenju različitih predmeta i nameštaja u domaćinstvu. Osim toga, donosimo i korisne predloge o tome kako cela porodica može doprineti da kuća uvek bude čista – budući da svaki njen član, bilo da je on sasvim mali ili već odrastao, treba s ponosom da brine o njenoj čistoći. Uz korisne predloge za čišćenje doma, koje donosimo u tekstovima, ne samo da će poslovi čišćenja postati poput dečje igre, već ćeš i svoje klince podučiti tome kako da kuća uvek bude čista i kako da brinu o čistoći svojih stvari.

  • Svi članci
  • Čišćenje i organizacija
Širite ljubav uz porodični raspored kućnih poslova (šablon za štampanje!)

Preuzmite vodiče & alatke

Širite ljubav uz porodični raspored kućnih poslova (šablon za štampanje!)

Dopuni svoj porodični raspored kućnih poslova ovim dnevnim i nedeljnim zadacima i savetima. Za početak, preuzmi besplatan šablon za tabelu kućnih poslova.