Porodične Aktivnosti

Jednostavni saveti za aktivnosti sa decom

Ništa nije lepše nego kad je cela porodica na okupu, a posebno onda kad su deca sasvim mala. Međutim, ponekad može biti poseban izazov smisliti aktivnosti za klince i to one koje mogu biti zabavne i ostatku porodice. Bez brige – nudimo ogroman izbor zabavnih aktivnosti u kojima možeš da uživaš sa svojim mališanima.

Daješ sve od sebe da smisliš neke zabavne aktivnosti za klince dok te oni gledaju onim upitnim prodornim pogledom koji poručuje „i šta ćemo sad da radimo”? Predlažemo da se odlučiš za neku od naših aktivnosti za porodicu, a ako su tvoja deca zaista mala, za one dečje aktivnosti koje su posebno osmišljene za bebe i dvogodišnjake. Nudimo mnoštvo predloga zabavnih igara za celu porodicu u kojima mogu učestvovati i tvoji prijatelji!

Bilo da ti i tvoji mališani zajednički petljate nešto po kuhinji, razvlačite testo ili obavljate vrtlarske poslove, dopusti da te nadahnu neke od naših zabavnih dečjih aktivnosti, koje vrlo lako mogu prerasti u aktivnosti za uživanje cele porodice. Recimo, da zajednički pripremate sve đakonije za porodični piknik ili da stvorite nove uspomene u nekoj od smehotresnih društvenih igara? Nikako ne zaboravi da sve snimaš foto-aparatom ili kamerom!

  • Svi članci
  • Zabavne aktivnosti