Porodične Aktivnosti

Jednostavni saveti za aktivnosti sa decom

Ništa nije lepše nego kad je cela porodica na okupu, a posebno onda kad su deca sasvim mala. Međutim, ponekad može biti poseban izazov smisliti aktivnosti za klince i to one koje mogu biti zabavne i ostatku porodice. Bez brige – nudimo ogroman izbor zabavnih aktivnosti u kojima možeš da uživaš sa svojim mališanima.

Daješ sve od sebe da smisliš neke zabavne aktivnosti za klince dok te oni gledaju onim upitnim prodornim pogledom koji poručuje „i šta ćemo sad da radimo”? Predlažemo da se odlučiš za neku od naših aktivnosti za porodicu, a ako su tvoja deca zaista mala, za one dečje aktivnosti koje su posebno osmišljene za bebe i dvogodišnjake. Nudimo mnoštvo predloga zabavnih igara za celu porodicu u kojima mogu učestvovati i tvoji prijatelji!

Bilo da ti i tvoji mališani zajednički petljate nešto po kuhinji, razvlačite testo ili obavljate vrtlarske poslove, dopusti da te nadahnu neke od naših zabavnih dečjih aktivnosti, koje vrlo lako mogu prerasti u aktivnosti za uživanje cele porodice. Recimo, da zajednički pripremate sve đakonije za porodični piknik ili da stvorite nove uspomene u nekoj od smehotresnih društvenih igara? Nikako ne zaboravi da sve snimaš foto-aparatom ili kamerom!

  • Svi članci
  • Zabavne aktivnosti

5 igara i aktivnosti za živahne trogodišnjake kojima se previ nered

Nakon ovih igara za trogodišnjake, uz ogromnu zabavu, možda nastane i malo nereda u kući. Srećom sve se lako dovede u red! Klikni ovde!

Igre Za Trogodišnjake

6 zabavnih vaspitnih igara za dvogodišnjake

Ako tražiš igre koje možeš da igraš sa dvogodišnjacima, na pravom si mestu. Pogledaj ovih šest predloga zabavnih vaspitnih igara i zabava već ovog časa može da počne.

Igre Za Dvogodišnjake

5 zabavnih porodičnih društvenih igara za sve prilike

Ove zabavne porodične igre prikladne su za svaku priliku, od Noći veštica, preko Božića, pa sve do običnog nedeljnog popodneva. Klikni ovde i otkrij 5 porodičnih igara za igranje kod kuće.

Zabavne Porodične Igre

Aktivnosti s bebama: predlozi igara za uzrast do godinu dana

Tragaš za onim aktivnostima koje možeš da obavljaš s bebom? Klikni ovde i otvori spisak aktivnosti s bebama, prema njihovom uzrastu, u kojima može da učestvuje čitava porodica.

Aktivnosti Za Bebe

5 sjajnih predloga porodičnih izleta za opuštene sunčane dane

Od ukusnih i mirisnih mafina sve do punjene vekne hleba po uzoru na sendvič (ali mnogo bolje od toga) koji naprosto mame, sve ovo su odlični predlozi čak i za najveće probirljivce kad je reč o hrani.

Ideje Za Piknik

2 sasvim jednostavna recepta za mališane koji u sebi sadrže 5 ili manje sastojaka

U potrazi si za brzim i jednostavnim receptima koje deca sama mogu da naprave? Pročitaj u nastavku naša dva ilustrovana recepta u kojima ima pet ili manje sastojaka.

2 sasvim jednostavna recepta za mališane koji u sebi sadrže 5 ili manje sastojaka