Porodični Recepti

Jednostavni saveti o porodičnim lekovima

Prirodni lekovi, i to oni koji se prenose s kolena na koleno, ponekad nam donose tako potrebno okrepljenje. Ako ti nikad nije palo na pamet da ih pribeležiš na jednom mestu, a neki od njih ti je ovoga časa baš potreban, nema razloga za brigu – mi smo to učinili za tebe, sakupljajući na jednom mestu sve te najbolje i osvedočene domaće lekove. Za tili čas će ti biti znatno bolje.

Nos koji je procureo ne mora u potpunosti da ti pokvari dan. Uz pravilnu negu, ti i članovi tvoje porodice očas posla ćete se osetiti znatno bolje i samim tim bićete zadovoljni. Na ovom mestu ćeš pronaći okrepljujuće, prirodne domaće lekove zbog kojih ćeš se ubrzo osećati bolje, pri čemu nećeš morati da napustiš ušuškanost sopstvenog doma.

Ukoliko su ti potrebni domaći lekovi za prehladu i grip, u našim uputstvima ćeš doznati baš sve ono što je neophodno da znaš. Umesto tebe smo ih već isprobali i proverili, tako da je tvoje samo da ih primeniš i što pre se oporaviš ili da potražiš neke od prirodnih lekova koji su potrebni tvojim najmilijima. Ovde ćeš pronaći i savete u pogledu domaćih lekova za alergije – svi toliko čeznemo za toplim letnjim mesecima, pa nema razloga da to vreme provodiš u kući u strahu od polenske groznice. Uz prirodne lekove koje predlažemo, moći ćeš da se prepustiš mirisu letnjeg cveća bez bojazni od nosa koji curi i nesnosnog kijanja. Iako su naše bake i deke bez premca kad je reč o okrepljujućim domaćim lekovima, ponekad je, ipak, mudro potražiti i savet lekara.