Saveti Za Roditeljstvo

Roditeljske veštine

Vaspitanje dece predstavlja posve neverovatno (i na trenutke prilično izazovno) putešestvije, međutim, uz sve te nestašluke i izbijanje prvih zubića na kraju ostaju samo najlepše uspomene. I nakon svakog obroka prosutog po podu, tu smo da proslavimo još jedan čudesan korak u razvoju sopstvenog deteta. Uz naše korisne predloge za roditelje iskoristi baš svaki trenutak koji ti se ukazuje u ulozi roditelja.

Kad je reč o vaspitanju dece, ne postoji nikakva naročita nauka niti posebna mudrost. Međutim, ako se tvoja porodica oseća zadovoljno, voljeno, zbrinuto i srećno, to je najbolji pokazatelj da ti u tome sasvim dobro ide. Srećna deca streme blistavoj budućnosti, zato uz korisne predloge za roditelje i brojne savete koje nudimo, nastoj da što bolje iskoristiš svaki trenutak pre nego što se tvoji mališani otisnu u svet.

Roditeljske veštine mogu da se ispolje u raznim oblicima. Bilo da svojim klincima pomažeš da ručno naprave razne sitnice koje će poneti u školu zajedno s užinom ili ih lagano uvodiš u svet dobrih higijenskih navika, na ovom mestu ćeš pronaći korisne predloge i cake koji će ti pomoći (baš kao i njima samima) u tom složenom poduhvatu roditeljstva. Od privikavanja na nošu do lepog ponašanja za stolom, duvanja nosa i suočavanja sa svim nepoznanicama koje predstoje u dečjem razvoju, naši praktični vodiči skraćuju put do pravih odgovora o vaspitanju dece, ostavljajući ti sasvim dovoljno vremena da uživaš u sopstvenoj deci.

Kako neurednu decu naučiti pravilima ponašanja za stolom

U ovom tekstu potraži spisak pravila ponašanja dece za stolom, u kome ćeš pronaći brojne korisne predloge o tome kako da svojoj deci pomogneš da ih što pre usvoje.

Maniri Za Stolom

Ključni događaji u razvoju bebe: Šta možeš da očekuješ?

Otkrij sve ono što te očekuje u prve dve godine života tvog mališana kroz ovaj vodič s pregledom ključnih događaja u razvoju bebe izložen po mesecima. Klikni ovde i saznaj sve o tome.

baby development

Zadivljujući predlozi za užinu za školarce

Predlozi za užinu s vremenom mogu postati krajnje nemaštovita navika. Uz ovaj koristan vodič zadivljujućih predloga zdravih dečjih užina unesi malo svežine u njihov školski obrok.

Ideje Za Kutije Za Ručak

Šta bi dete trebalo da zna pred polazak u školu?

Potrebno ti je nadahnuće za uređenje dečje sobe? Zašto ne bi napravio/napravila našu urednu policu u obliku monstruma i kutiju za odlaganje stvari u obliku pčelinjeg saća. U nastavku pročitaj uputstva

Polazak U Školu

Koji je pravi uzrast kad treba započeti navikavanje na nošu?

Postoji li uopšte „dobar” uzrast za navikavanje na nošu? Zewa daje odgovor na sva tvoja pitanja o tome kako da znaš kad je tvoje dete u pravom uzrastu kad treba započeti navikavanje na nošu.

Koji je pravi uzrast kad treba započeti navikavanje na nošu?

6 najvažnijih predloga za navikavanje dečaka na nošu

Želiš da doznaš koji je „najbolji uzrast” za navikavanje dečaka na nošu i u čemu se navikavanje dečaka na nošu razlikuje u odnosu na navikavanje kod devojčica? Pročitaj u nastavku naše najvažnije pred

6 najvažnijih predloga za navikavanje dečaka na nošu