Jednostavni saveti za ličnu higijenu

Ličnu higijenu ponekad uzimamo zdravo za gotovo, iako ona pruža neka od najvećih (i najvažnijih) životnih zadovoljstava. Pravilna lična higijena zapravo je čin brige o samome sebi, a budimo iskreni, svakome od nas je ponekad potrebno malo maženja i pažnje. Na ovom mestu ćeš pronaći sve ono što je potrebno kako biste ti i članovi tvoje porodice savladali osnovne veštine lične higijene.

Pravilnom ličnom higijenom čuvamo svoje zdravlje i sreću, baš kao i sreću i zdravlje naših najmilijih, stoga ne mislimo da je ijedna osoba i previše mlada da zna odgovore na pitanja kao što su: „šta je lična higijena ?” i „zašto je lična higijena važna?” Uz malo nežnog podsticanja, nešto zabave i pratećih igara, lična higijena za decu vrlo brzo se usvaja kao krajnje poželjna navika.

Pokrivajući tematiku duvanja nosa, pranja ruku i sprečavanja daljeg širenja mikroba, naši korisni predlozi, saveti i jednostavna uputstva o pravilnoj ličnoj higijeni doprineće čistoći i zadovoljstvu svih članova tvoje porodice, baš kao i njihovoj ličnoj obaveštenosti.

  • Svi članci
  • Saveti za higijenu