Lična Higijena

Jednostavni saveti za ličnu higijenu

Ličnu higijenu ponekad uzimamo zdravo za gotovo, iako ona pruža neka od najvećih (i najvažnijih) životnih zadovoljstava. Pravilna lična higijena zapravo je čin brige o samome sebi, a budimo iskreni, svakome od nas je ponekad potrebno malo maženja i pažnje. Na ovom mestu ćeš pronaći sve ono što je potrebno kako biste ti i članovi tvoje porodice savladali osnovne veštine lične higijene.

Pravilnom ličnom higijenom čuvamo svoje zdravlje i sreću, baš kao i sreću i zdravlje naših najmilijih, stoga ne mislimo da je ijedna osoba i previše mlada da zna odgovore na pitanja kao što su: „šta je lična higijena ?” i „zašto je lična higijena važna?” Uz malo nežnog podsticanja, nešto zabave i pratećih igara, lična higijena za decu vrlo brzo se usvaja kao krajnje poželjna navika.

Pokrivajući tematiku duvanja nosa, pranja ruku i sprečavanja daljeg širenja mikroba, naši korisni predlozi, saveti i jednostavna uputstva o pravilnoj ličnoj higijeni doprineće čistoći i zadovoljstvu svih članova tvoje porodice, baš kao i njihovoj ličnoj obaveštenosti.