Zewa

jak & upijajući
RECIKLABILNO PAKOVANJE
  • dvoslojni kuhinjski ubrusi visokog kvaliteta
  • 70 ili 120 ubrusa u rolni
  • sa Power-X strukturom
  • sastav: čista celuloza
  • rok upotrebe: neograničen
Opis proizvoda

Reciklabilno pakovanje. Reciklabilno u skladu sa ISO 18604 standardima, u različite svrhe. Stvarna mogućnost recikliranja zavisi od različitih faktora, kao što je regionalna dostupnost reciklažnog sistema.
Da li ste znali da kupovinom ovog proizvoda doprinosite borbi protiv klimatskih promena? Zewa proizvodi su FSC® sertifikovani: to znači da su drvena vlakna koja ulaze u sastav ovih proizvoda održivo uzgajana, čime čuvamo šume i divlji svet u njima za buduće generacije.

Srodni članci

Potpuni vodič za higijenu doma kao stvoren za tebe

Želiš li da u svom domu unaprediš zdravlje i higijenu? U ovom tekstu nudimo pregled dobrih higijenskih navika koje mogu da primenjuju svi članovi porodice. Za dodatne informacije klikni ovde.

Zdravlje I Higijena

10 pravila osnovne higijene kad je reč o deci (koja vole da kuvaju)

Male kuvare nikad nije prerano podučiti osnovnoj higijeni u pogledu hrane, kao i načinu bezbednog pripremanja hrane. Klikni i pročitaj 10 osnovnih pravila higijene u pogledu hrane.

10 pravila osnovne higijene kad je reč o deci (koja vole da kuvaju)

10 zlatnih pravila higijene kuhinje

Saznaj kako da savladavanjem ovih osnovnih pravila higijene u kuhinji uvek održavaš besprekornu higijenu u kuhinji i time rizik koji sobom donose bakterije svedeš na najmanju moguću meru.

Мъж със сива риза почиства кухненския плот.

Kako da opereš automobil kao pravi profesionalac

Želiš da saznaš kako da očistiš automobil i to sasvim detaljno, i unutra i spolja? Na ovom mestu je sve što treba da znaš – od poliranja do usisavanja sedišta. Za dodatne informacije klikni ovde.

Kako Da Operete Auto

5 trikova za brzo čišćenje kuće

Potrebni su ti brzi i jednostavni korisni predlozi za čišćenje kuće? U ovom tekstu ćeš saznati kako da očas posla očistiš svoju kuću. Klikni ovde i saznaj sve detalje o tome.

Ilustracija s plavom pozadinom i tri osobe koje obavljaju poslove čišćenja kućanstva.

Kako da u proleće očistiš svoj dom: kompletan vodič

Šta sve treba da se nađe na tvom podsetniku za prolećno čišćenje ? Pročitaj ovaj vodič i saznaj kako se obavlja prolećno čišćenje.

Prolećno Čišćenje

Plan generalnog čišćenja kuhinje

Uz ovaj jednostavan plan saznaj kako da uz minimum napora očistiš kuhinju. U njemu dajemo korisne predloge za čišćenje kuhinje u čijoj realizaciji mogu učestvovati svi članovi porodice.

kitchen cleaning

4 saveta za raspored dečijih obaveza

Pročitaj naše predloge o tome kako da napraviš dijagram obaveza za decu i besplatno preuzmi naš dijagram obaveza za decu koji može da se odštampa, a koji će ti pomoći da svoju decu uključiš u obavljan

Plava pozadinska ilustracija s osobom koja vješa odjeću na uže za rublje.

Sprovođenje načela održivosti kad je reč o deci:kako decu naučiti da budu više naklonjena životnoj sredini

Uz naše predloge možeš da učiniš proces reciklaže poučnim i krajnje zabavnim za decu. Ovde potraži brojne aktivnosti za decu u pogledu održivosti.

Мама и папа учаи ребенка перерабатывать, распаковывая еду из переработанной упаковки на кухне