Zewa maramice u kutiji: uvijek pri ruci

Nije uopće važno radi li se o nosu koji curi, alergijama, sitnim prolivenim mrljama ili razmazanoj šminki i mrljama od grickalica – uz pomoć Zewa maramica u kutiji koje su ti pri ruci, uvijek se možeš nositi s neočekivanim iznenađenjima. Otkrij cjelokupni asortiman Zewa maramica u kutiji, dostupnih u velikom broju trendi maramica u kutijama s dizajnom, koje će se uklopiti u svaku prostoriju.

  • Novi otvor za papir umesto plastičnog
  • Odlične za nos koji curi, sve što se prolije, suze i mrljice
  • Super mekane maramice koje su nježne prema koži i brižne prema nosićima…
  • … a i super čvrste: mogu čak preživjeti i slučajno pranje u perilici rublja!
  • Dostupni dizajni dekorativnih kutija za maramice uklapaju se u svaku prostoriju

Prestavljamo vam jake i mekane Zewa maramice

Bez obzira koliko pažljivo ispraznimo džepove, u njima se izgleda uvek krije neka dosadna maramica, koja čeka priliku da upropasti naš lep, svež veš tako što će se raspasti na komadiće u mašini za pranje veša. Recite zbogom drami sa pranjem uz naše maramice koje su i jake i zaista mekane.

Raznovrsne i praktične maramice za lice

Raznovrsne i praktične maramice za lice

Bilo da služi za brisanje suza ili musavih usta, popravljanje šminke ili upijanje masnoće s kože, upijanje prolivenih mrlja, fleka ili ispuhivanje nosa koji curi, Zewa maramica tvoj je pouzdani saveznik neovisno o tome što ti se nađe na putu. Zewa kutije za maramice su raznolike, zašto onda ne držati jednu na stoliću u dnevnoj sobi, jednu u uredu i jednu na kozmetičkom stoliću pred ogledalom? Uvijek će ti pri ruci biti maramica kad ti zatreba.

Kutija maramica koja je uvijek pri ruci

Kutija maramica koja je uvijek pri ruci

S jedinstvenim otvaranjem kutije maramica, vrlo lako ćeš odjednom zgrabiti jednu maramicu, a da pritom ne povučeš nekoliko maramica s njom. To znači manje smeća – i manje gnjavaže. Uzimanje maramice za lice, a da cijela kutija ne poleti prema tebi, nikad nije bilo lakše!

Mekane, ali i stvarno čvrste

Mekane, ali i stvarno čvrste

Zewa maramice za lice mogu biti jako mekane, ali su i jako čvrste! Tako su čvrste, zapravo, da mogu čak preživjeti ciklus pranja u perilici rublja ako slučajno ostanu u nekom džepu. Jesi li ikad trebao/-la pokupiti sitne komadiće s tek opranog rublja nakon što ti je slučajno ostala maramica u perilici rublja? Nikad više! Te drame s rubljem sad su prošlost.

Trendi dizajni dekorativne kutije za maramice

Trendi dizajni dekorativne kutije za maramice

Zapravo stil ne mora biti zakinut. Zewa kutije s dizajnom za maramice ukrašene su različitim trendi ukrasima tako da možeš urediti svaki radni stol, noćni ormarić ili bilo kakvu površinu s dizajnom po svom izboru.

Istraživanje papirne ambalaže

Istraživanje papirne ambalaže

Plastika u našoj ambalaži obezbeđuje to da naši proizvodi stignu sa minimalnim rasipanjem i da su bezbedni, higijenski i jednostavni za upotrebu, bez obzira na to stavljate li paketić u džep ili na brzinu brišete izlivene materijale. Ali u nekim slučajevima prelazak na papir mogao bi biti održivije rešenje za ambalažu. Već smo zamenili plastični otvor naših kutija za maramice papirnom alternativom, što ih čini lakšim za recikliranje. Pažljivo procenjujemo druge vrste fleksibilne papirne ambalaže kako bismo bili sigurni da bismo, ako bismo zamenili plastiku u našoj ambalaži, zaista pomogli da se smanji naš karbonski otisak i ne bi ugrozili bezbednost i sanitarne uslove proizvoda.