2 zabavne voćne ideje za dečiji rođendan

2 zabavne voćne ideje za dečiji rođendan

Iako je zabavno imati uobičajno posluženje za dečiji rođendan, recept za zdrave voćne grickalice nikada ne može biti loš izbor, dokle god je zabavan i kreativan kao ove dve voćne ideje za dečiji rođendan. Hrana poput ovih zabavnih grickalica je brza i laka za pripremu. Takođe, u pripremi ovog recepta može da učestvuje cela porodica. Isključi rernu, vreme je da budeš kreativan/na sa ovim izvanrednim idejama za hranu za dečiji rođendan.

„Fruši“: zabavne voćne grickalice inspirisane sušijem

Voćne grickalice možda nisu najzabavnija hrana za dečiji rođendan, ali ovi ukusni mali zalogajčići umotani u čokoladu učiniće da se deca vraćaju po još!

Potrebno ti je 30 minuta

Šta je potrebno

  1. sušijem 01Oštrim nožem pažljivo iseci testo za tortilje na oko 2cm široko trakasto parče. Mali nestašluci su dozvoljeni kada je reč o voćnim idejama za posluženje za dečiji rođendan, pa namaži tortilje tankim slojem čokolade ili džema.
  2. sušijem 02Zatim, iseci oprano voće na komadiće široke 2cm. Drži pri ruci Zewa Wisch&Weg eXtra Lang Design kuhinjski ubrus da obrišeš višak voćnog soka.
  3. sušijem 03Potom, stavi po komadić voća sa obe strane na kraju prve trake i urolaj svoj prvi „fruši“ rolat.
  4. sušijem 04Stavi voćni suši na tanjir obložen Zewa Wisch&Weg eXtra Lang Design kuhinjskim ubrusom i posluži sa štapićima.

Jednostavno i efikasno, poželećeš da uvrstiš „fruš“i u svoje najdraže ideje za dečiji rođendan, bez obzira na to koliko godina imaš!

Voćni buket od ananasa

Kome su potrebne cvetne dekoracije za dečiji rođendan, kada možeš da dekorišeš ovim egzotičnim buketom od ananasa i grožđa? Lako za napraviti, zdravo i ukusno, ovaj recept je savršen za voćno posluženje na dečijem rođendanu.

Potrebno ti je 30 minuta

Šta je potrebno

  1. buket 01Prvo iseci kriške ananasa koristeći cvetne modle. Stavi cvetiće na Zewa Wisch&Weg eXtra Lang Design kuhinjski papir da upije višak soka.
  2. buket 02Zatim, uzmi štapiće i pažljivo stavi po 6 zelenih grozdova na svaki. Ponovo upotrebi Zewa Wisch&Weg eXtra Lang Design kuhinjski ubrus da obrišeš višak soka.
  3. buket 03Potom, pažljivo stavi cvetove od ananasa na kraj svakog štapića.
  4. buket 04Na kraju spakuj i umotaj cvetove od ananasa i grožđe u listove Zewa Wisch&Weg eXtra Lang Design kuhinjskog ubrusa i veži ih kanapom.

Sjajno i voćno, ove kreativne voćne ideje su savršen način da se posluži zdrava hrana za dečiji rođendan, bez umanjivanja zabave.


Da li je ovaj članak bio od koristi?Hvala za povratnu informaciju!
Ili