2 zabavne voćne ideje za dečiji rođendan

2 zabavne voćne ideje za dečiji rođendan

Iako je zabavno imati uobičajno posluženje za dečiji rođendan, recept za zdrave voćne grickalice nikada ne može biti loš izbor, dokle god je zabavan i kreativan kao ove dve voćne ideje za dečiji rođendan. Hrana poput ovih zabavnih grickalica je brza i laka za pripremu. Takođe, u pripremi ovog recepta može da učestvuje cela porodica. Isključi rernu, vreme je da budeš kreativan/na sa ovim izvanrednim idejama za hranu za dečiji rođendan.

„Fruši“: zabavne voćne grickalice inspirisane sušijem

Voćne grickalice možda nisu najzabavnija hrana za dečiji rođendan, ali ovi ukusni mali zalogajčići umotani u čokoladu učiniće da se deca vraćaju po još!

Potrebno ti je 30 minuta

Šta je potrebno

  1. sušijem 01Oštrim nožem pažljivo iseci testo za tortilje na oko 2cm široko trakasto parče. Mali nestašluci su dozvoljeni kada je reč o voćnim idejama za posluženje za dečiji rođendan, pa namaži tortilje tankim slojem čokolade ili džema.
  2. sušijem 02Zatim, iseci oprano voće na komadiće široke 2cm. Drži pri ruci Zewa Wisch&Weg eXtra Lang Design kuhinjski ubrus da obrišeš višak voćnog soka.
  3. sušijem 03Potom, stavi po komadić voća sa obe strane na kraju prve trake i urolaj svoj prvi „fruši“ rolat.
  4. sušijem 04Stavi voćni suši na tanjir obložen Zewa Wisch&Weg eXtra Lang Design kuhinjskim ubrusom i posluži sa štapićima.

Jednostavno i efikasno, poželećeš da uvrstiš „fruš“i u svoje najdraže ideje za dečiji rođendan, bez obzira na to koliko godina imaš!

Voćni buket od ananasa

Kome su potrebne cvetne dekoracije za dečiji rođendan, kada možeš da dekorišeš ovim egzotičnim buketom od ananasa i grožđa? Lako za napraviti, zdravo i ukusno, ovaj recept je savršen za voćno posluženje na dečijem rođendanu.

Potrebno ti je 30 minuta

Šta je potrebno

  1. buket 01Prvo iseci kriške ananasa koristeći cvetne modle. Stavi cvetiće na Zewa Wisch&Weg eXtra Lang Design kuhinjski papir da upije višak soka.
  2. buket 02Zatim, uzmi štapiće i pažljivo stavi po 6 zelenih grozdova na svaki. Ponovo upotrebi Zewa Wisch&Weg eXtra Lang Design kuhinjski ubrus da obrišeš višak soka.
  3. buket 03Potom, pažljivo stavi cvetove od ananasa na kraj svakog štapića.
  4. buket 04Na kraju spakuj i umotaj cvetove od ananasa i grožđe u listove Zewa Wisch&Weg eXtra Lang Design kuhinjskog ubrusa i veži ih kanapom.

Sjajno i voćno, ove kreativne voćne ideje su savršen način da se posluži zdrava hrana za dečiji rođendan, bez umanjivanja zabave.


Da li je ovaj članak bio od koristi?Hvala za povratnu informaciju!
Ili

Srodni članci

5 jeftinih, ali zabavnih igara za dečiji rođendan

Trebaš zabavne igre za dečiji rođendan? Daj ovim idejama priliku – potrebni su ti samo osnovni predmeti iz domaćinstva poput toaletnih rolni i malo mašte.

GBL117

2 maštovita predloga rođendanskih dekoracija za decu

Uz naša uputstva za rođendanske dekoracije po modelu uradi sam nauči kako da napraviš rođendanske dekoracije u kućnoj izvedbi i to u vidu lampiona i minijaturnih držača za poklončiće. Klikni ovde!

Ideje Za Rodjendanske Dekoracije

2 krajnje jeftina predloga za kostimiranje dece po modelu uradi sam kojima će klinci biti oduševljeni

Ako si u potrazi za modernim kostimima za decu koje možeš da napraviš korišćenjem predmeta koje već imaš u svom domu, sledi naša uputstva i sasvim lako napravi kostime za decu u obliku maski robota i

2 krajnje jeftina predloga za kostimiranje dece po modelu uradi sam kojima će klinci biti oduševljeni

Kako da napraviš kalendar za odbrojavanje dana do Božića za decu sa motivima čarobnog sela

Potreban ti je maštovit način da u svom domu oživiš božićni duh? Klikni ovde i saznaj kako da napraviš kalendar za odbrojavanje dana do Božića za decu, koristeći praktično samo rolne od iskorišćenog t

χριστουγεννιατικα ημερολογια κατασκευεσ

Predlozi sasvim brzih i jednostavnih božićnih rukotvorina kojima možeš da ukrasiš svoju božićnu jelku

Od Deda-Mraza napravljenog od kartonske tube iskorišćenog toalet papira pa sve do svetlucave pahuljice, na ovom mestu pronađi nešto što će se dopasti tvojim klincima.

Zanaiati Za Koleda

2 predloga rukotvorina za Dan majki koje će mamica zauvek sačuvati

Sledi korake iz ova dva uputstva za jednostavne rukotvorine za Dan majki da naučiš kako da napraviš organizer za mamin toaletni stočić i platno sa trodimenzionalnim srcima. Klikni ovde.

Ideje Za Dan Majki