Nežni, inovativni i biorazgradivi proizvodi

Nežni, inovativni i biorazgradivi proizvodi

Iako je važno da obezbedimo da naši proizvodi budu onoliko čvrsti, higijenski, mekani i upijajući koliko je to potrebno, posvećeni smo i tome da budu što ekološki prihvatljiviji. Naše sirovine se dobijaju odgovorno, a većina naših proizvoda je biorazgradiva. Takođe pronalazimo načine za smanjenje otpada i poboljšanje oslanjanja na prirodne resurse kroz inovacije proizvoda i proizvodnje.

Biorazgradivi
proizvodi
fsc
FSC ®
FSC (ili PEFC) sertifikovana vlakna
Smanjen
otpad
Proizvodnja inovativnih i biorazgradivih proizvoda

Proizvodnja inovativnih i biorazgradivih proizvoda

Naš toalet papir je biološki razgradiv i disperzivan, tako da ga možete baciti u šolju i biti sigurni da će se rastvoriti. Kao deo našeg cilja da kreiramo pogodnija rešenja za toalet papir, naše rolne za toalet papir takođe imaju disperzivne AquaTube® tube za toalet papir, koje se mogu baciti u šolju i tako smanjiti vaš otpad u kupatilu.

Odgovorno korišćenje hemikalija

Odgovorno korišćenje hemikalija

Vodimo računa o tome da se tokom proizvodnje poštuju strogi postupci za rukovanje hemikalijama kako bi i proizvodi i proizvodni postupak bili bezbedni. Pored toga, neprestano radimo na poboljšanju ovog procesa zamenom hemikalija i odobravanjem novih i boljih. Inovacije poput naših Natural Soft maramica, maramica za negu lica u kutiji i toaletnog papira pomažu nam da smanjimo upotrebu hemikalija i napravimo ekološki prihvatljiviji i toaletni papir i maramice koje ne štete koži, tako da sadrži nula parfema i boja. Biorazgradiva vlakna su prirodnog i kontrolisanog porekla, a papir zadržava prirodnu boju jer su vlakna nebeljena.

Materijali odgovornog porekla

Materijali odgovornog porekla

Pri odabiru vlakana za papirne proizvode postoje tri mogućnosti izbora. Možemo koristiti nova sveža vlakna na bazi drveta iz sertifikovanih izvora, reciklirana ili alternativna vlakna. Većina našeg papirnog programa izrađena je korišćenjem prve dve opcije: obnovljivo iz sertifikovanih izvora kao što su FSC ili PEFC ili od recikliranih materijala. Sa ciljem da kreiramo još održivije proizvode, takođe ulažemo u budućnost alternativnih vlakana, sa proizvodnim pogonom koji može kreirati celulozu od pšenične slame.

Saznajte više

100% reciklabilnosti do 2025.

Smanjenje, zamena i recikliranje naše ambalaže je za nas ključni prioritet.

25% manje energije i električne energije do 2030. godine

Minimiziranje karbonskog otiska naših proizvoda je ključno za našu strategiju održivosti.