Zewa Softis Natural Soft

otporan na pranje u mašini
mekan & jak
za kutiju
lak za odlaganje & higijenski
četvoroslojan
mirišljav
dermatološki testiran
RECIKLABILNO PAKOVANJE
biorazgradiv

Saznaj više na našoj stranici na kojoj su često postavljana pitanja!

  • Zewa Softis Natural Soft je izuzetno mekana četvorostruka maramica za lice koje poštuje vašu kožu i životnu sredinu
  • Bez dodatih parfema, boja i relevantnih alergena ¹
  • Napravljene od 100% biorazgradivih vlakana prirodnog porekla²
  • Sadrže i nebeljena vlakna nežne bež boje, dobijena prirodno, bez ikakvih dodataka
  • Delikatne maramice, ali dovoljno čvrste da izdrže slučajno pranje³
  • Reciklabilna ambalaža sa smanjenim CO2⁴
  • Proizvodi sa FSC® sertifikatom⁵
  • Na raspolaganju su i toaletni papir Zewa Softis Natural Soft i maramice
Opis proizvoda

Zeva Natural Soft maramice za lice dizajnirane su za vašu kožu - bez dodavanja parfema, boja i relevantnih alergena. Inspirisane nežnim dodirom prirode, ove biorazgradive maramice izrađene su od vlakana 100% prirodnog porekla. Ovo nije reciklirani papir; ovo je vaša omiljena meka i jaka maramica bez ikakvih dodataka.

Bez dodatih mirisa, koloranata ili alergena *, Zewa Softis Natural Soft maramice su dobre za vašu kožu i imaju divnu prirodnu, kremastu boju, blisku prirodnoj boji vlakana, jer sadrže nebeljena vlakna prirodnog porekla, a istovremeno zadržavaju visok Zewa kvalitet i mekoću koju volite.

Kreirane za vašu kožu, imajući na umu životnu sredinu, napravite korak bliže prirodi pomoću jakih i mekanih maramica za lice Zewa Softis Natural Soft.

¹ Svi brendirani proizvodi testirani su u skladu sa našim standardima visokog kvaliteta i nije verovatno da će izazvati neželjene reakcije na koži. Za potrošače koji su posebno zabrinuti za alergene, brendirani „Natural Soft“ redovno se ispituje na osnovu najrelevantnijih 26 alergena sadržanih na listi Aneksa III Uredbe EU o kozmetici br. 1223/2009.
² Vlakna se sastoje od celuloze na bazi drveta koja se prirodno nalazi u šumi. Maramice su biorazgradive u skladu sa standardom EN 14995.
³ Otporne na mašinu za pranje veša. Potvrdio spoljni institut; u džepu na maks. 60 ° sa opterećenjem mašine od 3 kg.
⁴ Već smo promenili otvore naših kutija za maramice sa plastičnih na papirne, čineći ih mnogo lakšim za recikliranje. Pored toga, karbonski otisak naše ambalaže smanjen je zahvaljujući promenama u proizvodnom procesu na strani naših dobavljača *.
⁵ Da li ste znali da kupovinom ovog proizvoda pomažete i u borbi protiv klimatskih promena? Zewa proizvodi imaju FSC® sertifikat: to znači da se drvenim vlaknima koja se koriste u ovom proizvodu dobro upravlja, štiteći naše šume i divlje životinje za buduće generacije.

  1. Smanjenje karbonskog otiska ambalaže zbog poboljšanja u proizvodnji sa smanjenom emisijom ugljenika dobavljača, na osnovu procena životnog ciklusa koje je sprovela kompanija Essity, a verifikovala treća strana (2020). Ambalaža se može reciklirati u skladu sa zahtevima standarda EN 13430. Ostaje mala količina ostataka koji se ne mogu reciklirati. Za dodatne informacije posetite veb-sajt brenda