Zewa vlažni toaletni papir

Zewa vlažni toaletni papir se može sigurno baciti u WC šolju baš kao suvi toaletni papir, jer se Zewa vlažni toaletni papir dezintegriše i dva puta brže* posle puštanja vode!

Kada koristite Zewa vlažni toaletni papir, možete ga sigurno baciti u WC šolju kao suvi toaletni papir. Dodatno, svaki put će vam ostaviti osećaj dodatne svežine i čistoće. Osmišljen da bude nežan prema vašoj koži i prema vašem okruženju, napravljen od 100% vlakna od prirodnog porekla, odgovara osetljivoj koži i sada se dezintegriše i do dva puta brže* nakon puštanja vode.

  • Možete ga sigurno baciti u WC šolju kao i suvi toaletni papir: listići vlažnog toaletnog papira se razgrađuju i do dva puta brže nakon puštanja vode
  • Biorazgradivi vlažni toaletni papir, napravljen je od 100% vlakana prirodnog porekla
  • Uklanja više bakterija od samo suvog toaletnog papira, za bolju čistoću
  • Pakovanje koji se može reciklirati, pomaže vam da štitite svoje okruženje
  • 0% dodatih boja, dermatološki ispitano i pH neutralan za kožu
  • Dostupan u 4 varijanti: Sensitive, Almond Milk, Kids i Natural Camomile, za dodatni užitak
vlažan
pogodan za odlaganje u WC šolju
dermatološki testiran
biorazgradiv
  1. Razlaže se 2 puta brže nego prethodni proizvod. Za optimalno odlaganje, molimo vas da ne odlažete više od 2 maramice odjednom.
  2. Prema ISO14851, OECD 301B, EN14995

Saznajte više o Zewa vlažnom toaletnom papiru!

Savršena dvostruka kombinacija našeg suvog i Zewa vlažnog toaletnog papira kao deo vaše svakodnevne higijenske rutine ostaviće vam osećaj svežine i čistoće. Otkrijte naš biorazgradivi vlažni toaletni papir, koji možete sigurno baciti u WC šolju kao suvi toaletni papir!

 

Vlažni toaletni papir koji se može sigurno baciti u WC šolju kao suvi

Vlažni toaletni papir koji se može sigurno baciti u WC šolju kao suvi

Zewa vlažni toaletni papir je siguran da se baci u WC šolju kao i suvi toaletni papir. To znači da se može opušteno baciti u WC šolju kao i suvi toaletni papir. Dodatno, naš novi Zewa vlažni toaletni papir se sada dezintegriše i do dva puta brže* posle puštanja vode! Zewa vlažni toaletni papir je biorazgradiv, što znači da se prirodno dezintegriše vremenom.

Napravljen od 100% vlakana prirodnog porekla i u skladu sa zaštitom sredine

Napravljen od 100% vlakana prirodnog porekla i u skladu sa zaštitom sredine

Zewa vlažni toaletni papir je napravljen od 100% vlakana prirodnog porekla. Oni se skupljaju u FSC sertifikovanim i dobro održavanim šumama. Osim što se brzo dezintegriše nakon puštanja vode, ovaj vlažni toaletni papir je oslobođen plastike i mikroplastike, te ne doprinosi plastičnom otpadu u okeanu. Neprestano preduzimamo korake da smanjimo uticaj našeg pakovanja na životnu sredinu i zato se pakovanje Zewa vlažnog toaletnog papira sada može reciklirati.

Udružite snage suvog i vlažnog toalet papira

Udružite snage suvog i vlažnog toalet papira

Znamo da kombinovanje suvog i vlažnog toalet papira pruža detaljniju čistoću više nego samo korišćenje suvog toalet papira. Ali da li koristimo vlažni toalet papir pre brisanja sa suvim papirom - ili posle? Za higijensko čišćenje, prvo obrišite Zewa suvim toaletnim papirom, a zatim nastavite sa Zewa vlažnim toaletnim papirom koji se može ispirati. Probajte i doživite osećaj divne svežine tokom celog dana.

Iskusite savršenu čistoću, svaki put

Iskusite savršenu čistoću, svaki put

Zewa vlažni toaletni papir je efikasan način da doživite svežinu kao nakon tuširanja tokom celog dana, pružajući temeljnu negu za vaše intimne oblasti bez napora. Naš vlažni toaletni papir čisti bolje od samog suvog toalet papira, uklanjaju više bakterija, a ostavljaju vam pouzdani osećaj svežine.

 

Nežan prema osetljivoj koži

Nežan prema osetljivoj koži

Najbolji vlažni toaletni papir je onaj koji će efikasno očistiti i isprati se podjednako lako kao i suvi toaletni papir, dok neguje vašu kožu. Zato je naš vlažni toaletni papir pH neutralan za kožu, dermatološki je testiran za osetljivu kožu i ne sadrži boje. Osim toga, higijenu i efikasnost vlažnog toaletnog papira čuva zaštitni samolepivi pečat koji sprečava da se vlažno tkivo osuši.

Pakovanje koje se može reciklirati i koje ima samolepivi pečat koji štiti svežinu vlažnog papira

Pakovanje koje se može reciklirati i koje ima samolepivi pečat koji štiti svežinu vlažnog papira

Pakovanje našeg vlažnog toaletnog papira se sada može reciklirati, što nam pomaže da poboljšamo standarde naših proizvoda koji se tiču sredine.
Kako bi se osigurala svežina i jednostavnost vlažnog toaletnog papira, pakovanje je zaštićeno samolepivim pečatom koji štiti vlažnost i sprečava da se vlažni toaletni papir osuši.