Svilenkasto mekani toalet papir sa jakim i upijajućim jastučićima

Svilenkasto mekani toalet papir sa jakim i upijajućim jastučićima

Svi želimo najbolje za svoju porodicu! Zato je Zewa Deluxe toaletni papir napravljen od nežnih vlakana prirodnog porekla i ima upijajuće jastučiće, mekani poput svile. Savršeni za nežnu kožu, ovi troslojni jastučići pružaju savršenu negu i upijanje.

  • Mekani troslojni toaletni papir brine o vama i vašoj porodici
  • Upijajući jastučići za dodatnu udobnost
  • Biorazgradiva AquaTube® rolna koja se reciklira
  • Širok izbor proizvoda: beli ili papir u boji, bez mirisa ili sa posebnim mirisom. Odaberite Deluxe toaletni papir koji vam najviše odgovara!
  • Zewa Deluxe toaletni papir je dermatološki ispitan i savršen za nežnu kožu

Zewa Deluxe: mekani poput svile toalet papir koji brine o vama i vašoj porodici

Deluxe jastučići čine papir mekanim, izdržljivim i udobnim. Savršen i za najnežniju kožu.

Туалетная бумага Zewa Deluxe с шелковистой мягкостью

Mekan poput svile

Koji toaletni papir je najbolji? Mekoća i komfor su ključni za izbor toaletnog papira. Najbolji toaletni papir je nežan i prefinjen, a što je najvažnije, dermatološki ispitan i pogodan i za osetljivu kožu. Zato Zewa Deluxe mekani jastučići nude maksimalnu negu za nežnu kožu.

Туалетная бумага Zewa Deluxe с шелковистой мягкостью

Upijajući jastučići

Troslojni toaletni papir savršeno upija vlagu i ostavlja osećaj čistoće. Zato što želite najbolji toaletni papir za vas i vašu porodicu, Zewa Deluxe ima upijajuće i izdržljive jastučiće koji pružaju efikasnu čistoću, higijenu i pun ugođaj.

Туалетная бумага Zewa Deluxe с шелковистой мягкостью

Maksimalna udobnost

Troslojni toaletni papir Zewa Deluxe nudi vama i vašim najdražima maksimalnu udobnost. Tkivo je napravljeno od najfinijih vlakana prirodnog porekla koji čine troslojno tkivo fino poput svile. Uživajte u svom omiljenom izboru - bez mirisa ili sa prefinjenim mirisom breskve, kamilice, lavande i jasmina.

Туалетная бумага Zewa Deluxe с шелковистой мягкостью

Svakodnevni ugođaj

Zewa Deluxe toaletni papir je savršen za svakodnevnu upotrebu, čak i na nežnoj koži. Biorazgradiva AquaTube® rolna se može odložiti puštanjem vode baš kao i toaletni papir, zato što se razlaže u vodi. Brinemo o životnoj sredini i zato se svako naše pakovanje može reciklirati.