PDF

Zewa istorija

Ako želite da saznet više o brendu, pozivamo vas da pročitate priču o Zewa.

Početak...

Počeci Zewa sežu u pretposlednju deceniju 19. veka, kada je fabrika Zellstoff‐Waldhof sa juga Nemačke proizvela prvu rolnu toalet papira. Šest decenija kasnije, nastala je skraćenica Zewa, koja dolazi od inicijala imena ove fabrike. Godine 1960. stvoren je Zewa brend i prvi asortiman visokokvalitetnog higijenskog papira je plasiran na tržište. Asortiman je uključivao toalet papir, kuhinjske ubruse, pelene i portikle za bebe, kao i sanitarne ubruse.

Zewa logo

Priča o Zewa

1966

Zewa toalet papir

Za mnoge ljude, Zewa predstavlja kvalitetan toalet papir. Naš prvi proizvod, Zewalind, nastao je 1966. godine. U to vreme, izuzetna mekoća i ružičasti papir su bili velika inovacija.

1972

Zewa kuhinjski ubrusi

Novi kuhinjski ubrusi "Zewa 200" su izašli na tržište. Ovi ubrusi su bili jednostavni za upotrebu, uvek dostupni i zaista popularni. "Zewa 200" je preteča "Zewa Wisch & Weg", koji je lansiran 1975. godine.

1977

Zewa maramice

Nove Zewa Softis maramice su se pojavile 1977. godine, u istom u obliku u kojem su i danas. Nove maramice su imale praktično osmišljena pakovanja, koja su mogla da se ponovo zatvore i otvore nakon upotrebe. To je početak nove ere u ovoj kategoriji proizvoda.

2010

Zewa blista novim sjajem

Godine 2010. dizajn pakovanja za toalet papir i maramice je poboljašan, logo je modernizovan, a to je bilo pravo osveženje za brend i proizvode.