Zewa Kids

dermatološki testiran
RECIKLABILNO PAKOVANJE
biorazgradiv
  • Zewa vlažni toaletni papir se može sigurno baciti u WC šolju kao suvi toaletni papir, jer se sada dezintegriše i do dva puta brže nakon puštanja vode.
  • Biorazgradivi vlažni toaletni papir, napravljen od 100% vlakana prirodnog porekla.
  • Uklanja više bakterija od samo suvog toaletnog papira, za bolju čistoću.
  • Pakovanje koje se reciklira sa zaštitnim samolepivim pečatom koji čuva da se vlažni toaletni papir ne osuši.
  • 0% dodatih boja, dermatološki ispitan i pH neutralan za kožu
Opis proizvoda

Zewa vlažni toaletni papir se sigurno može baciti u WC šolju kao i suvi toaletni papir, sada se razlaže i do dva puta brže* nakon puštanja vode

Uz Zewa vlažni toaletni papir svaki dan možete dočekati puni samopouzdanja. Naš oslobođen od plastike vlažni toaletni papir koji se sigurno može baciti u WC šolju kao i suvi toaletni papir čisti detaljnije nego samo suvi toaletni papir i pogodan je za osetljivu kožu. Savršena  kombinacija našeg suvog i Zewa vlažnog toaletnog papira kao deo vaše svakodnevne higijenske rutine ostaviće vam osećaj svežine svaki put.


Zewa vlažni toaletni papir je osmišljen za dobrobit vaše porodice i sredine. Napravljen od FSC sertifikovanih vlakana 100% prirodnog porekla i potpuno biorazgradiv oslobođen je 100% od plastike, pa se zato lako dezintegriše u vodi. Unapredili smo pakovanje da više brine o sredini, tako da se sada može reciklirati. To znači da se može sigurno baciti u WC šolju i zatim pustiti voda baš kao i za suvim toaletnim papir, jer se novi Zewa vlažni toaletni papir sada dezintegriše i do 2 puta brže* nakon puštanja vode! Kako biste bili sigurni da su proizvodi koje koristite uvek najbolji, naš toaletni papir je bio testiran prema EDANA smernicama 4. Edicija za odlaganje u opsegu različitih cevi. Za optimalno odlaganje, savetujemo da ne koristite više od 2 komada vlažnog toaletnog papira odjednom. 


Najbolji vlažni toaletni papir je onaj koji će efikasno očistiti i bezbedno se dezintegrisati u vodi, a takođe će se brinuti o vašoj koži. Zato je naš vlažni toaletni papir dermatološki ispitan za osetljivu kožu i oslobođen je svih dodatnih boja. Dodatno, pakovanje je pojačano sa zaštitnim samolepivim pečatom koji sprečava da se vlažni toaletni papir osuši i čuva da ostane vlažan i higijenski.

  1. Lomi se 2 puta brže nego prethodni proizvod. Za optimalno odlaganje, molimo vas da ne odlažete više od 2 listića odjednom.
  2. Prema ISO14851, OECD 301B, EN14995