Zewa vlažni toaletni papir

Zewa vlažni toaletni papir

Za osećaj čistoće i svežine tokom celog dana

Ako želite osećaj čistoće i svežine, koristite Zewa vlažni toaletni papir i uživajte u svom danu sa puno samopouzdanja. Zewa vlažni toaletni papir je napravljen da bude nežan prema vašoj kožu i životnoj sredini, i zato ne sadrži plastiku, razgrađuje se u prirodi i prilagođen je osetljivoj koži.

Zewa vlažni toaletni papir
Zewa vlažni toaletni papir
Zewa vlažni toaletni papir
Zewa vlažni toaletni papir
 • Uklanja više bakterija nego suvi toaletni papir (koji se koristi samostalno)*
 • Listovi se mogu odlagati u wc šolju i biorazgradivi su**
 • 100% bez plastike
 • 0% veštačkih boja i mirisa***, dermatološki testiran i pH neutralan
 • Pogodan prema osetljivoj koži****
 • Zaštitni poklopac sprečava da se listovi osuše
 • Dostupan je u nekoliko varijanti, sa različitim losionima i mirisima: Sensitive, Almond Milk, Kids, Aloe Vera i Natural Camomile
beo
vlažan
pogodan za odlaganje u WC šolju
sa losionom
mirišljav
biorazgradiv
 1. Uklanja više E. Coli i E. Faecalis bakterija nego Zewa suvi toaletni papir kada se koristi samostalno (po istraživanju sprovedenom od strane RISE Research Institutes of Sweden AB, novembar 2019.)
 2. Mogu se odlagati u wc šolju - prema istraživanju CENTER TECHNIQUE DE PAPIER, Francuska, februar 2017. Biorazgradive - prema standardu EN14995, potvrđeno od strane SerpBio, PolyBioAid, Francuska, maj 2018.
 3. važi samo za određene varijante
 4. Prema studiji sprovedenoj od strane DermaTronnier GmbH, septembar 2017.

Saznajte više o Zewa vlažnom toaletnom papiru

Savršena kombinacija Zewa suvog toaletnog papira i vlažnog toaltenog papira, kao deo vaše dnevne higijene, pružiće vam osećaj čistoće i samopouzdanja. Otkrijte ceo asortiman naših biorazgradivih vlažnih toalet papira koji se mogu odlagati u wc šolju.

Kombinujte najbolje osobine suvog i vlažnog toalet papir

Kombinujte najbolje osobine suvog i vlažnog toalet papir

Znamo da kombinovanje suvog i vlažnog toaleta znači više čistoće nego u slučaju da se koristi samo suvi toaletni papir. Međutim, da li vlažni toaletni papir koristite pre suvog - ili posle? Za higijensko čišćenje, upotrebite prvo Zewa tradicionalni toaletni papir, a zatim Zewa vlažni toaletni papir. Probajte kombinaciju tim redosledom i doživite osećaj svežine koji traje tokom celog dana.

Vlažni toaletni papir koji brine i o prirodnoj sredini

Vlažni toaletni papir koji brine i o prirodnoj sredini

Zewa vlažni toaletni papir je napravljen od 100% FSC serifikovanih prirodnih materijala i ne sadrži plastiku. To znači da bez brige možete da ga odlažete u wc šolju, isto kao i suvi toaletni papir. A da li je biorazgradiv? Da, Zewa vlažni toaletni papir se vremenom prirodno razgrađuje.

Doživite savršenu čistoću, svaki put

Doživite savršenu čistoću, svaki put

Zewa vlažni toaletni papir je efikasan način da postignete osećaj svežine kao posle tuširanja, tokom celog dana i uz sasvim malo truda vam pruža potpunu negu intimnih delova tela. Naš vlažni toaletni papir će vam pružiti još veću čistoću nego kada biste koristili samo suvi toaletni papir, uključujući i bolje uklanjanje bakterija, i daje vam pouzdan osećaj svežine.

Nežan prema osetljivoj koži

Nežan prema osetljivoj koži

Najbolji vlažni toaletni papir je onaj koji efikasno čisti i može bez brige da se odloži u wc šolju, ali je i nežan prema koži. Zato je naš vlažni toaletni papir pH neutralan, dermatološki testiran za osetljivu kožu i ne sadrži veštačke boje, niti mirise. Pored toga, higijenska efikasnost toaletnog papira je očuvana zahvaljujući zaštitnom poklopcu koji sprečava isušivanje vlažnih listova.

Jednostavno otvaranje koje čuva svežinu

Jednostavno otvaranje koje čuva svežinu

Da bismo obezbedili i svežinu i lakoću upotrebe, pakovanje našeg vlažnog toaletnog papira sadrži zaštitni poklopac. On služi tome da zadrži vlagu u pakovanju, spreči da se listovi suše i omogućava lako vađenje listova iz pakovanja.